Nieuws van de HSVD

Rabo Clubsupport 2022


De HSVD doet ook mee aan de Rabo Club Support actie en jij kunt ons helpen!

Elk jaar organiseert de Rabobank een Club supportcampagne, met dit jaar als merkthema 'Iedereen verdient een club!'. Wij kunnen het als vereniging bestaande uit vrijwilligers niet meer dan eens zijn met de Rabobank.

Ook jij kunt ons helpen!

Tussen 5 en 27 september 2022 kun jij als Rabo-lid stemmen op jouw favoriete clubs.

 

Hoe kun je stemmen?

➣ Log in op je rekening bij de Rabobank via de de website: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen of via de internetbankieren app van de Rabobank:

➣ Ga via "Service" naar "Lidmaatschap". Nog geen lid? Dan eerst (gratis) lid worden.

➣ Dan kun je naar "ClubSupport" om hier je stem uit te brengen.

➣Typ "HSVD" in het zoekvenster

➣ En stemmen maar!

 

Waarom jouw stem geld waard is.

De Rabobank biedt een financiële bijdrage aan clubs met de meeste stemmen. Jouw stem is dus letterlijk geld waard!

Veldverlichting voor meer veiligheid.

De HSVD heeft aangegeven de veldverlichting te willen vernieuwen, zodat er ook in en rondom de winter maanden meer veiligheid is voor hond en cursist. Het is van groot belang dat wij als HSVD de veiligheid op de velden verbeteren omdat de huidige veldverlichting dusdanig achteruit gegaan is dat we ons moeten afvragen hoelang de verlichting nog mee zal gaan. Zal de verlichting het begeven, zullen we de trainingen na zonsondergang helaas moeten stoppen, met alle gevolgen van dien.

De voorkeur gaat natuurlijk uit naar duurzame verlichting, waarbij het stroomverbruik lager ligt en die ook nog lang mee zal gaan. Onze grootste wens is daarom LED verlichting aan te kunnen schaffen, zodat wij ook jou nog les kunnen geven na zonsondergang.

 

Wil je onze club nog meer helpen?

Deel dit bericht op je Facebook, in WhatsApp groepen of je Instagram, stuur het door naar familie, vrienden en collega's en help de club op deze manier nog meer mensen op de hoogte te brengen van de actie om er samen voor te zorgen dat we nieuwe veldverlichting hebben in de wintermaanden!


sep 12, 2022 | admin | Actueel